მან გამდინარე წყლის ქვეშ დაასველა პური და ნახეთ შედეგად რა მოხდა
22-12-2016

ალბათ ყველა თქვენგანს უყვარს ახლად გამომცხავრი პური რბილი შიგთავსითა და ხრაშუნა ზედაპირით, თუმცა ამ თვისებებს ის დიდხანს არ ინარჩუნებს. ორიოდე დღის შემდეგ თუ კი პური დაძველდა, გამოშრა და თქვენთვის სასურველად არ გამოიყურება, ნუ გადააგდებთ. არსებობს ხრიკი, რომლის საშუალებითაც რამოდენიმე წუთში დაუბრუნებთ პირვანდელ სახეს.

 

image

 

როგორ მოვიქცეთ ძველ პურს, რომ პირვანდელი სახე დავუბრუნოთ?

 

ამისათვის პირველ რიგში პური დააყოვნეთ გამდინარე წყლის ქვეშ იმდენხანს, რომ ზომიერად გაჯირჯვდეს წყლით, მაგრამ სულ მთლად არ დალბეს. დაწრიტეთ და შედეთ ღუმელში, სადაც 150 გრადუსზე 6-12 წუთის განმავლობაში გამოაცხობთ.

 

ეს ხრიკი ნამდვილად დაუბრუნებს პურს პირვანდელ სახეს და საიდუმლო იმაში მდგომარეობს, რომ წყალი, რომლითაც პური გაჯირჯვდა, ღუმელში ცხობის პროცესში იქცა ორთქლად. სწორედ ორთქლმა გახადა პური ხელახლა რბილი და ჰაეროვანი.

 

ეხლა უკვე იცით ეს მარტივი ხრიკი, რომელიც ძველ პურს შესძენს სირბილეს, არომატს და გახდის ხრაშუნას და დაგარწმუნებთ, რომ ვერაფრით განასხვავებთ ახლად გამომცხვარისგან.

 

imageimageimage

 

გაუზიარეთ მეგობრებს და ახლობლებს, რომლებიც ამ ხრიკის ცოდნის შემთხვევაში თავიდან აიცილებენ პურის ნაგავში გადაგდებას.

ads
ads

მოიწონეთ ჩვენი გვერდი:
ვადასტურებ რომ ვარ +18 წლის